Tropika Virgin Coconut Oil Lavender

Minyak Kelapa Dara Tropika diperolehi daripada pokok-pokok kelapa yang ditanam secara semulajadi tanpa menggunakan baja kimia,racun makhluk perosak dan racun rumpai.

Minyak Kelapa Dara Tropika dihasilkan melalui proses perahan sejuk tanpa haba. Ini membolehkan semua nutrien dikekalkan dalam keadaan semulajadi.

Minyak Kelapa Dara Tropika mengandungi tahap laurik asid yang tinggi seperti susu ibu. Minyak ini mempunyai monoglyglyserid dan lain lain anti-oksidan semulajadi seperti tocopherol (Vitamin E), vitamin A dan C yang berfungsi sebagai pengawet  semulajadi dan mempunyai tahap kolesterol yang rendah.

Minyak Kelapa Dara Tropika dihasilkan menggunakan buah kelapa yang matang dan segar sahaja dan diproses dengan tahap kualiti yang tinggi. Minyak ini dikilang menggunakan proses penapisan berperingkat untuk menghasilkan minyak yang asli dan jernih.

Kita pernah dikejutkan dengan berita minyak telon yang banyak digunakan oleh orang Islam di negara kita yang mengandungi bahan yang haram. Oleh itu beralihlah daripada mengguna produk-produk yang kita was-was kepada produk keluaran orang Islam yang pastinya selamat dan HALAL.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Tropika Virgin Coconut Oil Lavender

  • Views: 2022
  • Product Code: Tropika Virgin Coconut Oil Lavender
  • Availability: In Stock
0 Product(s) Sold
  • RM20.00