Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot

Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot – Kegunaan Pelangsingan Badan


Kegunaan Pelangsingan Badan
Bentuk badan yang langsing tanpa bonjolan lemak berlebihan menjadi idaman setiap wanita. Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot semestinya membantu anda semua mencapai matlamat tersebut. Tidak terhad kepada wanita sahaja, lelaki juga boleh menggunakan losyen ini memandangkan masalah perut buncit juga di alami oleh kaum lelaki. Telah menjadi identiti Losyen keluaran syarikat Dunia Herbs, Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot juga tidak melekit dan cepat menyerap tanpa meninggalkan kesan minyak. Sesuai dengan nama yang diberi, losyen ini lebih panas dari Losyen Mustajab Pati Halia (Losyen Kuning) dan amat sesuai untuk untuk pengguna yang ingin menguruskan badan dan mendapat potongan badan yang ideal.

Rumusan Khas Yang Berkualiti
Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot dirumuskan khas dengan ekstrak halia yang lebih tinggi untuk kegunaan dalam proses pelangsingan badan. Khasiat halia yang pelbagai sememangnya diketahui umum dan mempunyai manfaat khusus seperti menyingkir angin dari badan dan mengempiskan perut.

Cara Penggunaan
Picit sedikit losyen ditangan dan sapukan pada bahagian bermasalah seperti bahagian perut, lengan, peha serta pinggul selepas mandi dan sebelum tidur secara konsisten ditambah pula dengan sedikit urutan untuk membantu aliran darah agar berjalan lebih lancar. Pemakaian korset atau bengkung semasa proses pelangsingan badan amatlah digalakkan, berserta dengan senaman ringan untuk kesan yang lebih optimum dan cepat. Untuk sapuan dibahagian perut, pengguna boleh membuat urutan secara pusingan seperti jam sebelum mengenakan bengkung atau korset.

Khasiat Berganda
Selain dapat membantu melangsingkan badan dan mengempiskan perut yang buncit, losyen ini juga mampu membantu mengurangkan kesan selulit di peha, pinggul dan perut. Rasa hangat yang berpanjangan ianya memberikan rasa selesa dan nyaman kepada pengguna. Khasiat halia yang dipercayai sejak turun temurun untuk mengempiskan perut dan melangsingkan badan kini lebih mudah digunakan dengan adanya Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot.

Pelangsingan badan menjadi lebih efektif dengan Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot yang diakui sememangnya mustajabWrite a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot

  • Views: 5535
  • Product Code: Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot
  • Availability: In Stock
3 Product(s) Sold
  • RM25.00